Dames E&O verliezen ruim van concurrent Borhave

E&O slikt een duidelijke nederlaag (archief
E&O slikt een duidelijke nederlaag (archief © René Posthuma/RTV Drenthe
HANDBAL - De handbalvrouwen van E&O hebben in de degradatiepoule de uitwedstrijd tegen Borhave verloren. In het Twentse Borne slikte de ploeg van het trainersduo Frank van der Zanden en Vincent Mooi een 30-21 nederlaag.
E&O had tegen de directe concurrent uitstekende zaken kunnen doen. Bij een overwinning was de Drentse equipe nagenoeg zeker van een langer verblijf in de Eredivisie. Vanaf 9-9 verloor E&O echter de aansluiting met de beter spelende opponent. Bij de rust was het verschil nog beperkt tot vijf punten (15-10), maar na de pauze liep Borhave verder uit.
Door het verlies blijft E&O op de derde plaats in de poule steken, met vijf punten uit vier wedstrijden. De achterstand op nummer twee Borhave is drie punten. Hekkensluiter met slechts één punt is Klink Nijland/Kwiek.
E&O maakte voorafgaand aan de wedstrijd tegen Borhave bekend drie jaar langer door te gaan met Anatoli Galouza. De Wit-Rus is al tientallen jaren aan de club verbonden. Eerst als keeper en daarna als keeperstrainer.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.