De halve finale van Hurry-Up - Sporting CP nog een keer

De Portugezen vieren de zege met de Nederlandse fanclubleden
De Portugezen vieren de zege met de Nederlandse fanclubleden
HANDBAL - Hurry-Up kreeg gisteravond veel complimenten over het vertoonde spel in de eerste halve finalewedstrijd van de EHF Challenge Cup tegen het Portugese Sporting CP. De full-profs uit Portugal wonnen weliswaar met 27-32, maar de club uit Zwartemeer maakte reclame voor het vaderlandse handbal.
Bekijk hier:
Halverwege de wedstrijd was het verschil maar één punt in het voordeel van de Portugezen en stiekem hoopten de 1500 toeschouwers in Emmen op een stunt. Die kwam er niet. Sporting won, uiteindelijk ook nog ruim waardoor de return volgende week zaterdag een mission impossible lijkt.

Dinsdag LIONS uit

Maar belangrijker is misschien wel dat de ploeg van trainer/coach Martin Vlijm veerkracht toonde na twee mindere wedstrijden tegen Aalsmeer (in de halve finale van de beker) en LIONS (in de eerste kruisfinalewedstrijd om de landstitel). Als Hurry-Up dinsdagavond in Sittard het niveau van het duel tegen Sporting CP haalt dan is de achterstand van vier doelpunten te overbruggen.
LIVE op www.rtvdrenthe.nl
De return in de halve eindstrijd voor de landstitel is dinsdag live te volgen op www.rtvdrenthe.nl. De uitzending begint om 19.25 uur.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.