De Treffers naar finale om landskampioenschap

De Treffers rekent af met Smash'70 (Rechten: De Treffers)
De Treffers rekent af met Smash'70 (Rechten: De Treffers)
TAFELTENNIS - Door een 3-0 overwinning op Smash'70 in het tweede halve finaleduel hebben de tafeltennissers van De Treffers uit Klazienaveen zich geplaatst voor de eindstrijd om het kampioenschap van Nederland.
Vorige week was de ploeg van speler-coach Barry Wijers in de heenwedstrijd in Hattem al met 3-2 te sterk voor Smash'70. Nu wonnen Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee relatief makkelijk hun wedstrijd.
Wijers: “Fantastisch dat we de klus vandaag hebben kunnen klaren. De eerste wedstrijd van de avond was erg belangrijk om de voorsprong in de wedstrijd te pakken. Het niveau was vandaag niet altijd even goed, maar in een halve finale telt vooral de uitslag.”

Finale

De finale wordt 14 mei in Hilversum gespeeld. Tegenstander in die finale is de winnaar van de halve finaleserie tussen Scylla en Taverzo. Laatstgenoemde ploeg was vorig jaar in de finale te sterk voor De Treffers en werd zo voor de vierde keer op rij landskampioen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.