Dames ACV ongeslagen kampioen in 2e klasse

ACV dames werden gistermiddag kampioen in de 2e klasse D
ACV dames werden gistermiddag kampioen in de 2e klasse D
VOETBAL - Het 1e damesteam van ACV uit Assen is kampioen geworden in de 2e klasse D. Kort voor de thuiswedstrijd tegen The Knickerbockers, die met 10-0 werd gewonnen, was de titel al een feit omdat concurrent Winsum met 3-1 verloor bij VIOD Driesum.
Bekijk hier:
ACV speelde vier keer gelijk en de overige 17 duels werden gewonnen. De Asser dames scoorden in 21 duels 81 keer. Volgende week sluit ACV het succesvolle seizoen af met een uitduel bij het Groninger Groen Geel.

Naar 1e klasse

Door het kampioenschap promoveert ACV naar de 1e klasse, de klasse waarin ook De Weide, Vitesse'63 en Hollandscheveld uitkomen.

De Weide

Het best presterende vrouwenteam van Drenthe is op dit moment het Hoogeveense De Weide, dat in die 1e klasse op de vierde plaats staat. Vitesse'63 staat echter maar drie punten onder De Weide, terwijl de vrouwen van Hollandscheveld vechten tegen degradatie.
In het vrouwenvoetbal is de eredivisie het hoogste niveau. Daaronder zit de topklasse, gevolgd door de hoofdklasse en dan de 1e klasse.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.