Dames E&O bibberend naar lijfsbehoud

E&O blijft in de Eredivisie (Rechten: E&O)
HANDBAL - De dames van E&O zijn ondanks een nederlaag in het tweede beslissingsduel zeker van lijfsbehoud. De equipe uit Emmen kon zich in de return tegen DSVD een 23-28 nederlaag veroorloven.
E&O had zichzelf een marge van zeven punten verschaft door de eerste wedstrijd, vorige week in Deurningen, met 20-27 te winnen. In de return hielden beide ploegen elkaar aanvankelijk behoorlijk in balans. E&O sloot de eerste helft met een minimale achterstand af (12-13).
Na de pauze kwam een langer verblijf van de Drentse thuisploeg in de Eredivisie toch nog zwaar onder druk te staan. DSVD had de achterstand uit het eerste duel op een gegeven moment zelfs volledig weggepoetst (13-20). E&O wist zich in de laatste minuten toch nog terug te knokken.