Medewerker klantenservice M/V

Voor de klantenservice bij de Studieboekencentrale in Emmen zijn we op zoek naar medewerkers. Wij zijn op zoek naar kandidaten die een achtergrond hebben in beroepen waar klantcontact een belangrijke rol heeft gespeeld.

Het bedrijf kent een aantal piekmomenten. Het grootste piekmoment (het ‘seizoen’) loopt van half juli tot en met eind oktober. Zowel in de aanloop naar het seizoen als erna, maar ook buiten deze grote piek om, werken we met een groot team van vaste én tijdelijke collega’s. De werktijden zijn flexibel en variëren tussen 07:00 en 22:00 uur.
In deze functie van Medewerker Klantenservice bent u verantwoordelijk voor het verwerken van alle contacten: telefonisch, per mail, via chat, whats app en Social Media. Hierop volgend voert u zelf vervolgacties uit. Daarnaast verricht u administratieve werkzaamheden. U zorgt dat de klant tevreden is en blijft! U werkt oplossingsgericht.
U werkt veel samen met collega’s op de afdeling. Als medewerker klantenservice is het van belang dat u in staat bent om problemen te signaleren en op de juiste manier te interpreteren, te communiceren én op te lossen.

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor 38 uur per week voor een periode van ongeveer 4 maanden (juli/augustus/september/oktober)

De werklocatie is EMMEN.
Eisen: Enthousiast en gedreven. U beschikt over computervaardigheden en bent bekend met social media. U heeft MBO werk- en denkniveau en communiceert in duidelijk en goed Nederlands. U bent flexibel inzetbaar in avonden en weekenden en beschikt over geduld. Woonachtig in Emmen of nabije omgeving.

Geïnteresseerd? Stuur zsm een mail met motivatie en cv naar WerkgeversServicepunt-Drenthe@uwv.nl

Vacaturenummer: 1603117
Deel dit artikel: