vv Tiendeveen na zes jaar terug in 4e klasse

de selectie van vv Tiendeveen
de selectie van vv Tiendeveen
VOETBAL - vv Tiendeveen speelt volgend seizoen in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal. Via de nacompetitie promoveert de ploeg van trainer Michel van Essen.
Na de 7-1 zege van afgelopen zaterdag tegen SC Angelslo was de 2-0 nederlaag vanavond, in de return, slechts een formaliteit.
Tiendeveen promoveerde in het seizoen 2009/2010 ook via de nacompetitie naar de vierde klasse. Het verblijf op dat niveau was echter van korte duur. De club degradeerde namelijk direct weer.
In het seizoen 2001/2002 speelde Tiendeveen een jaar in de 3e klasse. Die prestatie is uniek in de clubgeschiedenis. Het verblijf in de derde klasse duurde slechts één seizoen.

SC Angelslo in herkansing

SC Angelslo heeft alsnog een mogelijkheid op lijfsbehoud. In de zogeheten 'herkansingsronde' moet de ploeg van trainer John van de Wildenberg dan afrekenen met vijfdeklasser OKVC uit Oldehove. Angelslo speelt zaterdag eerst thuis. Een week later is de return.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.