FC Emmen begint nieuw seizoen in Waalwijk

FC Emmen won vorige maand nog met 5-1 in Waalwijk tegen RKC (Rechten: Roel Bos/sportfoto.org)
FC Emmen won vorige maand nog met 5-1 in Waalwijk tegen RKC (Rechten: Roel Bos/sportfoto.org)
VOETBAL - FC Emmen begint het seizoen 2017/2018 met een uitwedstrijd in Waalwijk tegen RKC. De wedstrijd staat gepland voor vrijdag 18 augustus in het Mandemakers Stadion.
Dat blijkt uit het vandaag verschenen
. Volgens dat programma speelt FC Emmen op vrijdag 25 augustus voor het eerst thuis, tegen FC Eindhoven. De eerste derby tegen SC Cambuur staat op vrijdag 6 oktober op het programma en wordt in Emmen gespeeld.

Later

De Jupiler League begint twee weken later aan het seizoen dan in het afgelopen jaar. Met de latere start van de competitie komt de KNVB de clubs tegemoet, die hiermee willen zorgen dat de supporters de seizoensopening niet hoeven te missen wegens vakantie. In tegenstelling tot de voorgaande drie seizoenen wordt er wel doorgevoetbald in de Jupiler League tijdens de interlandperiodes in september en oktober van dit jaar en in maart 2018.

Maandagavond

De Jupiler League heeft maar een winterstop van twee weken, van 23 december tot en met 11 januari. Hierdoor zijn er in het programma maar vier volledige speelrondes op maandagavond opgenomen. Het programma kan nog veranderen nadat het is besproken met de clubs en de afgevaardigden van de gemeenten en de politie.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.