Mooi Wark, Johan Willem Friso Kapel en Camping de Vledder klaar voor TT

De Zuipkeet van Gieten on Tour op Camping de Vledder in Assen (Rechten: Kim Stellingwerf/RTV Drenthe)
De Zuipkeet van Gieten on Tour op Camping de Vledder in Assen (Rechten: Kim Stellingwerf/RTV Drenthe)
ASSEN - Een bijzondere openingsact morgenavond tijdens de aftrap van het TT-festival. Twee rockbands, Donnerwetter en Mooi Wark, treden op met de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso uit Assen.
Mooi Wark-muzikanten Arnold Kuik en John Roffel kijken er naar uit om te spelen met de Koninklijke militaire JWF-kapel. "Heel bijzonder, want zij lezen alles van bladmuziek af. Ik zeg altijd: wij doen maar wat. De enige noten die wij kennen, zijn de noten die je eet", zegt Kuik.
Mooi Wark

Niet alleen muzikanten zijn klaar voor het TT Festival, ook Wout van Velzen, mede-organisator van TT-camping de Vledder is er klaar voor. Volgens Van Velzen is het dankzij het mooie weer drukker dan vorig jaar.
Wout van Velzen

De vriendengroep 'Gieten on Tour' is voor het tweede jaar op rij te gast op camping de Vledder. Zij hebben een hele zuipkeet meegenomen naar Assen.
Gieten on Tour

Voorraden bier worden nog snel aangevuld, in het centrum staan vanaf morgen negenhonderd meter aan dranghekken en er wordt druk gewerkt aan de podia. Toch is er van stress geen sprake bij projectleider Sander ten Bosch.
Marjolein Knol
Op de hoogte blijven van de TT? Al het nieuws over de TT in Assen vind je op onze speciale
en in de app.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.