Baldassarri herinnert zich niets van horrorcrash in Assen

Baldassarri poste deze foto vanuit het UMCG in Groningen (Rechten: twitter @7balda)
Baldassarri poste deze foto vanuit het UMCG in Groningen (Rechten: twitter @7balda)
MOTORSPORT - Lorenzo Baldassarri herinnert zich helemaal niets van de enorme crash die hij maakte tijdens de kwalificatietraining in de Moto2. De Italiaan, die bij het uitkomen van de Ramshoek na een highsider snoeihard op het asfalt smakte, heeft wel een zware hersenschudding en een pijnlijke enkel.
Een röntgenfoto, die nog moet worden genomen, moet over de ernst van zijn enkelkwetsuur uitsluitsel geven.
Baldassarri laat vanuit het UMCG in Groningen weten dat hij OK is na de horrorcrash
"Ik kan niet vertellen hoe blij ik ben met het positieve nieuws"
Giovanni Cuzari, teameigenaar van het Forward Racing Team, reageerde enorm opgelucht na het positieve nieuws uit het ziekenhuis. "Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe opgelucht ik ben na deze enorme crash. Het wachten op het eerste positieve nieuws duurde eindeloos lang. Bij deze wil ik iedereen bedanken die Lorenzo heeft geholpen, maar ook onze pakken- en helmenfabrikant."
UMCG
Volgens een statement van het Forward Racing Team moet Baldassarri in ieder geval vannacht ter observatie in het ziekenhuis blijven. Morgenvroeg wordt de situatie van de huidige nummer 12 in de WK-stand opnieuw bekeken en verwacht wordt dat de 20-jarige Italiaan in de loop van de dag wordt ontslagen uit het UMCG in Groningen.
Op de hoogte blijven van de TT? Al het nieuws over de TT in Assen vind je op onze speciale
en in de app.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.