Naar de TT: Heb jij je nummer 69 al geprint?

Het initiatief van Robert Oosting lijkt een groot succes te worden
Het initiatief van Robert Oosting lijkt een groot succes te worden
MOTORSPORT - Een groots eerbetoon voor de vorige maand overleden wereldkampioen Nicky Hayden, dat is waar Robert Oosting uit Stadskanaal op hoopt. Tijdens de warm up van de MotoGP, vlak voor 13.00 uur, moeten er volgens de initiatiefnemer zoveel mogelijk a4-tjes met nummer 69 zichtbaar zijn op de tribunes.
"Het is een kleine moeite voor een groots gebaar", aldus Oosting. "Ik en velen met mij hebben genoten van Nicky Hayden. Hij was een geweldige coureur, die ook voor de fans alle tijd nam."
Ook naar de TT? Print hierjouw eigen nummer 69!

'Ik hoop dat we de vijftigduizend gaan halen'

Het initiatief van de motorsportfanaat wordt door verschillende media opgepikt. Oosting hoopt dat door alle aandacht veel racefans besluiten mee te doen aan de actie. "Ik hoop echt dat we de vijftigduizend gaan halen.
Bekijk hier de reportage over Nicky Hayden, met Ronald ten Kate (de laatste teambaas van Hayden), Evert Slager van racesport.nl en initiatiefnemer Robert Oosting
Reportage over Nicky Hayden
Op de hoogte blijven van de TT? Al het nieuws over de TT in Assen vind je op onze speciale
en in de app.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.