Poule-indeling noordelijke districtsbeker bekend

De poule-indeling van de noordelijke districtsbeker is bekendgemaakt
De poule-indeling van de noordelijke districtsbeker is bekendgemaakt
VOETBAL - De KNVB publiceerde gisteren de poule-indeling van de bekercompetitie in het amateurvoetbal. Net als andere jaren zijn de clubs ingedeeld in poules met tegenstanders van, vrijwel, hetzelfde niveau.
De hoogst spelende Drentse clubs (Achilles 1894, MSC en HZVV) zijn vrijgeloot voor de poulefase. Het Asser ACV, als kersverse derdedivisionist, doet voor het eerst niet mee aan de districtsbeker. De Assenaren strijden alleen in de 'grote' KNVB beker.

Lees ook:

Drentse eerste- en tweedeklassers

De poule-indeling van de Drentse eerste- en tweedeklassers is hier te vinden. Er wordt gestreden in poules van vier clubs, waarbij de eerste twee clubs in de eindstand doorgaan naar de eerste knockoutronde.
Interessante ontmoetingen in de poulefase zijn bijvoorbeeld: DZOH - SVBO, Asser Boys - Rolder Boys, Valthermond - Nieuw Buinen, vv Emmen - SC Erica en Hoogeveen - Noordscheschut. Overigens is het nog niet zeker welke clubs thuis, dan wel uit, moeten spelen.

Derde- tot en met vijfdeklassers

Het schema van de derde-, vierde- en vijfdeklassers vindt u via deze link. In deze poules (bestaande uit vier clubs) gaat alleen de poulewinnaar door naar de knockoutronde.
De drie speelronden in de poulefase staan gepland in de weekenden van 2/3 september, 9/10 september en 16/17 september.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.