Stelling: Ik ga ontspannen op vakantie

Ontspannen op vakantie? (Rechten: ANP)
Ontspannen op vakantie? (Rechten: ANP)
ASSEN - Vandaag is de laatste schooldag in het Noorden. En dat betekent dat heel Nederland nu vakantie heeft. De verwachting is dat dit weekend ruim een miljoen mensen op weg gaan naar hun vakantiebestemming.
Maar niet iedereen gaat even ontspannen op reis. Vier op de tien mensen heeft stress voor de zomervakantie, blijkt uit onderzoek van de ANWB.
Er moet op het laatste moment nog van alles gekocht worden en als de koffers zijn ingepakt, wordt er toch nog wat vergeten. En in de file onderweg maken de kinderen voortdurend ruzie in de auto.

Stelling

Gaat dat bij u ook zo? Heeft u ook last van vakantiestress? Of heeft u alles goed geregeld en gaat u uitgerust en goedgehumeurd op reis?
Leste Ronde
Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 uur en 18.00 uur naar 0592-331188 of kijk op Facebook.com/RTVDrenthe en laat uw reactie achter.

Vorige stelling

Gisteren ging de stelling over vrijwilligerswerk. Ruim 53 procent van de stemmers geeft aan dat ze het te druk hebben voor vrijwilligerswerk. Bijna 47 procent heeft er wel tijd voor. in totaal brachten 1.488 mensen een stem uit.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.