Nicole zegt 'ja' op huwelijksaanzoek boer Riks

Boer Riks gaat trouwen (Rechten: KRO-NCRV/Linelle Deunk)
Boer Riks gaat trouwen (Rechten: KRO-NCRV/Linelle Deunk)
KERKENVELD - Riks Zomer, bekend van de laatste serie van Boer Zoekt Vrouw, stapt in het huwelijksbootje. Zijn Canadese vriendin Nicole zei onlangs 'ja' op zijn huwelijksaanzoek. In september trouwt het stel op Riks' boerderij in Canada.
"Ik ben niet op één knie gegaan, erg hè?' zegt de 40-jarige geboren Kerkenvelder tegen omroep
. "Maar ik heb het wel netjes gevraagd!" Het aanzoek vond plaats in de achtertuin van zijn boerderij.

Stiekem verliefd

Het BZV-avontuur van Riks eindigde zonder vrouw. Na de logeerweek koos hij voor Marit, maar ook die stuurde hij uiteindelijk naar huis, omdat hij niet verliefd op haar was. Voorafgaand aan de opnames voor het programma bleek dorpsgenote Nicole hem leuk te vinden, maar beantwoorde hij die gevoelens toen nog niet. Tijdens de citytrip in het programma kwam hij erachter toch wat voor haar te voelen.
Lees meer: Boer Riks vindt toch de liefde na Boer zoekt Vrouw
Na de opnames verklaarde hij Nicole de liefde. Over wat hij op de grote dag aantrekt, heeft Riks zo zijn eigen ideeën. "Ik heb nog nooit in pak gelopen, met zo’n nette broek te flapperen aan de kont! Ik denk gewoon een mooi jasje, maar ik zal er over na denken, haha!”
De twee gaan in september op huwelijksreis. Daarna trekt Nicole bij hem en zijn twee kinderen in.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.