Maurice Kampman op proef bij RKC

Maurice Kampman (foto Maykel Kampman)
Maurice Kampman (foto Maykel Kampman)
VOETBAL - Voormalig FC Emmen, WKE en MSC-speler Maurice Kampman is op proef bij RKC. De 21-jarige verdediger krijgt vermoedelijk vandaag of morgen te horen of de Jupiler Leagueclub uit Waalwijk met hem in zee gaat.
Kampman kwam vorig jaar uit voor het Duitse SV Hö/Nie en eerder al voor SV Meppen.
De Ter Apeler speelde onlangs een wedstrijd met het IFA-PRO team tegen Helmond Sport en werd tijdens die wedstrijd gescout door de RKC.
RKC is overigens op 18 augustus de eerste tegenstander van FC Emmen in de competitie.

Zephnad Wattimury

IFA-PRO is opgericht door Zephnad Wattimury, oud speler van o.a. FC Groninge, Veendam en het Duitse SV Wilhelmshaven. de oud prof biedt gerichte trainingen aan spelers uit het betaalde voetbal en topamateurs die willen werken aan positiegerichte verbeterpunten. IFA-PRO biedt deze spelers een individueel trainingsprogramma.

Podium

Regelmatig speelt het IFA-PRO team wedstrijden, met name in de zomermaanden wanneer de clubs in voorbereiding zijn op het nieuwe seizoen. Deze wedstrijden dienen ervoor om spelers een podium te geven, om zo in beeld te komen bij een mogelijke nieuwe werkgever.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.