Olhaco verslaat angstgegner Dio/Bedum overtuigend

VOLLEYBAL - Olhaco heeft ook de tweede wedstrijd in de Topdivisie gewonnen. Angstgegner Dio/Bedum werd opvallend eenvoudig met 3-0 verslagen. De thuisploeg was op alle fronten sterker dan de Groningers.
1e set: 25-15

In de eerste set ging Olhaco door op de goede lijn van vorige week, toen ZVH met 3-1 werd verslagen. De ploeg van trainer Dennis Luider pakte snel een voorsprong en bouwde die rustig uit. Op het tweede setpoint werd de set gewonnen.

2e set: 25-16

Olhaco begon de tweede set geconcentreerd en liep weer snel uit. Halverwege de set kwamen de gasten nog een keer terug tot 13-10, maar de Hoogeveners waren op tijd bij de les en wonnen de set met negen punten verschil.

3e set: 25-21

In de derde set leek Olhaco op weg naar een 3-0 overwinning, maar gaf de ploeg een grote voorsprong uit handen. Dio/Bedum kwam op 20-20 weer langszij. Verder liet de thuisploeg het niet komen en op het eerste matchpoint pakte Olhaco de wedstrijd.
Olhaco-coach Dennis Luider: "We hebben gekeken naar een goed gemotiveerd Olhaco en een weggespeeld DIO. In de slotfase van de derde set werd het wat minder, maar gelukkig zijn we ook toen goed overeind gebleven."