Hoogeveen mist veel maar wint wel van Nieuw Buinen

VOETBAL - Hoogeveen won zondagmiddag de topper in de 1e klasse F van Nieuw Buinen met 1-0. Als de ploeg van trainer Nico Haak alle kansen had benut had de zege veel hoger uit kunnen vallen.
Bekijk hier:
Hoogeveen speelde de eerste helft met een harde wind in de rug. De ploeg creëerde een overwicht en kreeg, mede door de wind, een paar goede kansen. Nieuw Buinen doelman Brian de Jonge stond echter uitstekend te keepen en hield zijn ploeg op de been.

Vrije trap

Na een 0-0 ruststand begon Nieuw Buinen aan de tweede helft met het voordeel van de wind, maar na amper een minuut spelen keek de ploeg van trainer Herman Scherpen tegen een 0-1 achterstand aan. Resmon Roemahlewang krulde de bal, uit een vrije trap, prachtig achter de kansloze De Jonge.
De thuisploeg profiteerde nauwelijks van de harde wind en Hoogeveen kreeg kans na kans, maar een tweede treffer kwam er niet. De wedstrijd bleef zodoende spannend tot de laatste seconde, maar ook de Bunners kwamen niet tot scoren.