Dennis Telgenkamp: We hebben kerels nodig

Dennis Telgenkamp (Rechten: Roel Bos/sportfoto.org)
Dennis Telgenkamp (Rechten: Roel Bos/sportfoto.org)
VOETBAL - Dennis Telgenkamp was gisteravond de enige Emmenaar die negentig minuten lang bij de les was. Het was dan ook aan hem te danken dat Emmen uiteindelijk nog een punt overhield aan het duel tegen Almere City FC.
"Dit is kenmerkend voor ons dit seizoen", verzuchtte de doelman na afloop. "We geven of kansen, goals en zelfs wedstrijden weg.. want ja, dit voelt wel als een verliespartij ondanks dat we met 2-2 gelijkspelen."

Geen vuiltje aan de lucht

Tot de 70e minuut was er geen vuiltje aan de lucht. De Drentse club leidde, vrij comfortabel, met 2-0 en Almere City FC was geen schim meer van de ploeg die Emmen-doelman Dennis Telgenkamp in de eerste helft tot vier prachtige reddingen dwong.

Derde tegentreffer vookomen

Een goal, uit een rebound na een corner en een gigantische inschattingsfout van Jeroen Veldmate brachten Almere City FC naast FC Emmen en in de slotfase, waarin de thuisclub niets meer liet zien, voorkwam Telgenkamp tot twee keer toe een derde tegentreffer.
"We lijken maar niets te leren van de fouten die we maken", vervolgt Telgenkamp. "Eigenlijk roepen we dat al veel te lang. Het is tijd dat we elkaar de waarheid gaan vertellen, al is dat hard. Wat ik vind? Dat we zeker verdedigend gezien kerels nodig hebben. Er moeten spelers op gaan staan die de boel op sleeptouw nemen."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.