Galavoorstelling mannen Sudosa-Desto

Sudosa-Desto wint van Set-Up'65 (Rechten: RTV Drenthe)
VOLLEYBAL - De volleybalmannen van Sudosa-Desto deden zaterdagavond uitstekende zaken door directe concurrent Set-Up'65 met 4-0 te verslaan.
De wedstrijd ging lang gelijk op, maar op de beslissende momenten was de thuisploeg sterker en speelde op de 'big points' uitstekend volleybal.

Spannend

Na een spannende eerste set sloeg Sudosa op 25-24 toe om de eerste set te pakken. De tweede set leek lang op een kopie van de eerste, Maar op 20-18 liepen de Assenaren bij het team uit Ootmarsum weg en werd de set met 25-20 gewonnen.
In de derde set nam Sudosa sneller een voorsprong, om die niet meer uit handen te geven (25-19). In de laatste set bleef Sudosa bij de les en won de set, eenvoudig, met 25-15. ​

Derde plek

Door deze overwinning neemt de ploeg van trainer Erik Noordijk de derde plaats van Set Up'65 over in de Eerste Divisie A.