Stelling: Ik heb de kerstboom al in huis

Heeft u de kerstboom ook al in huis?
Heeft u de kerstboom ook al in huis?
ASSEN - Sinterklaas is terug naar Spanje en bij veel mensen begint het te kriebelen. Kerst komt eraan. Een periode van gezelligheid, lichtjes, lekker eten en hopelijk sneeuw.
De kerstperiode duurt officieel van 21 december tot Driekoningen op 6 januari. Vroeger werd de kerstboom pas op kerstavond, 24 december, opgetuigd. Maar er is bijna niemand die zich daar nog aan houdt.
De kerstboom gaat steeds vroeger de huiskamer in, vaak al de dag nadat Sinterklaas ons land heeft verlaten.

Stelling

Hoe is dat bij u, kunt u ook niet wachten tot het Kerst is en staat uw kerstboom al versierd in de kamer, of heeft u niet zo veel met de kerstperiode?

Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of laat uw reactie achter op Facebook.com/RTVDrenthe.

Vorige stelling

Gisteren hadden we een stelling naar aanleiding van het plotseling sluiten van de verloskunde- en kinderafdeling van het Scheper ziekenhuis in Emmen: Als Drent moet je kunnen bevallen in Drenthe. Meer dan 87 procent is het hier mee eens, bijna 13 procent niet.1.537 mensen brachten een stem uit.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.