RTV Drenthe zoekt het uit!

Wij zoeken het antwoord op jouw vragen (Rechten: RTV Drenthe.nl)
Wij zoeken het antwoord op jouw vragen (Rechten: RTV Drenthe.nl)
ASSEN - Hoeveel kilo afval zit er in de VAM-berg? Waarom staat er een torentje op de Drentse vlag? Wat wordt er gedaan om de dassenburchten in Drenthe te beschermen? Zomaar een greep uit de vragen die gesteld kunnen worden aan RTV Drenthe.
Met onze nieuwe rubriek
' willen we door jullie aan het werk gezet worden. Wij gaan we aan de slag met de door jou ingestuurde vragen. Nu nog alleen in een bericht op de website, maar vanaf januari beantwoorden we de vragen ook op tv en radio!

Hoe werkt het?

Op de site van Zoek het uit! kun je je vraag stellen. De vragen komen bij ons binnen, en wij zoeken de leukste, beste, slimste vragen er uit. Deze komen vervolgens in een poll op diezelfde site. Iedereen mag gaan stemmen op de vraag die ze graag beantwoord zouden zien. Als jouw vraag geselecteerd is voor de poll, probeer dan zoveel mogelijk mensen op te roepen om te stemmen!
Met de winnende vraag gaan we aan de slag. In een reportage zoeken wij voor je uit wat het antwoord is, en als je wilt mag je daar zelf bij helpen.

Contact met elkaar

Eindredacteur Marieke Rosier: "Als regionale omroep zijn we altijd gewend geweest om met onderwerpen aan de slag te gaan waarvan wij denken dat jij dat interessant vindt. Maar we weten dat ons publiek ook vragen heeft waar we géén antwoord op geven. Daarom gaan we het vanaf nu anders doen. We zetten een verslaggever in om op jouw vraag een antwoord te zoeken. Zodat we in plaats van alleen te zenden ook luisteren en contact hebben met elkaar."

Heb jij een vraag over Drenthe? Stel hem, en wij zoeken het uit!

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.