Derde nederlaag op rij voor DOS'46

DOS'46 verliest thuis van Fortuna (Rechten: RTV Drenthe/René Posthuma)
KORFBAL - DOS'46 begon met twee overwinningen goed aan de Korfbal League, maar slikte in de thuiswedstrijd tegen Fortuna de derde nederlaag op rij.
De ploeg van Gerald Aukes verloor na een 9-10 ruststand met 17-22 van de Delftenaren en moet inmiddels naar onderen kijken.
DOS'46 haalde niet het gewenste niveau en had moeite met het vertragende spel van Fortuna, dat vooraf een vijfde plaats deelde met de Nijeveners. De thuisploeg zag Fortuna na rust uitlopen en was - ondanks enkele wissels - niet bij machte om echt aan te haken. Topscorer aan de kant van DOS'46 was Menno Russchen. Hij maakte vijf treffers, allen na rust.
DOS'46 staat met vier punten uit vijf duels op een gedeeld zesde plaats in de Korfbal League. Volgende week spelen de Drenten de uitwedstrijd tegen KZ.