Ruime zege voor Hurry-Up in laatste duel van 2017

Vlijm heeft reden tot lachen (Rechten: RTV Drenthe)
Vlijm heeft reden tot lachen (Rechten: RTV Drenthe)
HANDBAL - Hurry-Up heeft weer eens een overwinning geboekt in de BENE League. De ploeg uit Zwartemeer deed dat bovendien met ruime cijfers. Op bezoek bij het Belgische Tongeren werd het 22-35.
Hurry-Up nam na 7-7 een voorsprong en gaf die marge daarna niet meer uit handen. Na een ruststand van 12-17 liepen de Drentse bezoekers in de tweede helft alleen maar verder weg bij Tongeren. De maximale voorsprong van Hurry-Up was veertien punten.

Meer mogelijkheden

"We hebben een uitstekende wedstrijd neergezet", stelt coach Martin Vlijm tevreden vast. "Maar ons spel is eigenlijk al een maand prima. Ik heb wat meer mogelijkheden gekregen door de komst van Dragan Vrgoc." De Kroatische cirkelspeler, afkomstig van het Turkse Göztepe SK, sloot zich begin november aan bij de groep van Vlijm.
Voor Hurry-Up was het duel met Tongeren het laatste optreden in de BENE League van 2017. "Nu gaan we met een goed gevoel de feestdagen in. De spelers zijn vanaf morgen een tijdje vrij. Als we hadden verloren, was het nog maar de vraag geweest of ze wel terug wilden komen", grapt Vlijm. "Nu is iedereen vrolijk. Dat merk ik duidelijk in de groep."

Negende plaats

In het nieuwe jaar hervatten de mannen van Vlijm de competitie in eigen hal tegen Quintus. Na veertien wedstrijden staat Hurry-Up op de negende plaats van de ranglijst.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.