Danny Menting keert terug bij ACV

Danny Menting scoort in het shirt van ACV (Rechten: ACV Assen)
Danny Menting scoort in het shirt van ACV (Rechten: ACV Assen)
VOETBAL - Danny Menting, die voor het tweede jaar voor SC Genemuiden uitkomt, keert in het seizoen 2018-2019 terug naar ACV. Daar speelde hij al eerder twee seizoenen, zij het met een jaar onderbreking, toen hij bij FC Emmen onder contract stond.
Het is de eerste versterking die ACV presenteert voor het komend seizoen.
Multifunctioneel
Menting geldt als een multifunctionele speler, die bij ACV begon als centrale verdediger maar vertrok als spits. Menting begon met voetballen bij Be Quick en speelde daarna voor FC Groningen en BV Veendam.
Goed gevoel
Over zijn rentree bij ACV zegt hij: “Ik ben er zeer content mee dat ik terug mag komen. Het was een goed gesprek met de trainer en de technische commissie. Ik kijk ook positief terug op mijn eerdere periode bij ACV. In die twee seizoenen speelden we mee om de prijzen en was de sfeer heel goed. "Ook de mensen binnen de club gaven mij een goed gevoel. Overigens heb ik het bij Genemuiden prima naar mijn zin, maar het reizen vanuit Groningen staat me toch wat tegen."

Lees ook:
-
Alle uitslagen zaterdagamateurs
-
Ook Spakenburg te machtig voor ACV

Bekijk hier: de laatste uitzending van Onze Club in 2017

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.