Goedkoop verlengt en gaat verder bouwen aan FC Klazienaveen

Casper Goedkoop (Rechten: fcgroningen.nl)
Casper Goedkoop (Rechten: fcgroningen.nl)
VOETBAL - Casper Goedkoop en FC Klazienaveen gaan ook na dit seizoen nog een jaar met elkaar verder. De oefenmeester, die zijn werkzaamheden bij Klazienaveen combineert met de functie van assistent-trainer bij FC Emmen, staat met zijn ploeg 2e in de zaterdag 2e klasse J met vier punten achterstand op koploper Pelikaan S.
Klazienaveen heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld dan de ploeg uit Hoogkerk. Toch is de titel dit seizoen nog geen doel voor de nieuwe fusieclub. Een plek bij de bovenste vier ploegen blijft de insteek van dit seizoen en dat moet volgens Goedkoop, zo liet hij weten tijdens de nieuwjaarsreceptie van de club, mogelijk zijn. "Helemaal omdat de ziekenboeg leger en leger wordt."
Het bestuur en de technische commissie zijn tevreden over de prestaties van de eerste selectie. "De opdracht om van twee selecties één te maken mag als geslaagd worden beschouwd", zo meldde voorzitter Gert Veenstra.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.