Stelling: Ik verlang terug naar Dierenpark Emmen

Wildlands Emmen krijgt dit jaar een achtbaan (Rechten:Wildlands Adventure Zoo)
Wildlands Emmen krijgt dit jaar een achtbaan (Rechten:Wildlands Adventure Zoo)
EMMEN - Naast dieren heeft Wildlands Adventure Zoo Emmen straks vanaf april ook een achtbaan. Op deze manier wil het meer vermaak bieden aan zijn gasten.
Wildlands begon het openingsjaar in 2016 goed, toen er
een kaartje kochten. Dit aantal liep vorig jaar met vierhonderdduizend terug. Wellicht wordt de stijgende lijn ingezet door de achtbaan die binnenkort boven het park pronkt.
De toevoeging in het park maakt de tongen los. De een is enthousiast en vindt een spectaculair ritje een verrijking, waar de ander vol nostalgie terugdenkt aan het oude Dierenpark Emmen.

Stelling

Hoe denkt u hierover? Bent u blij met de verandering in Wildlands Emmen, of geeft u de voorkeur aan hoe het was in het voormalige Dierenpark Emmen?

Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of laat uw reactie achter op Facebook.com/RTVDrenthe.

Stelling

Gisteren ging de stelling over de papieren telefoongids die verdwijnt: Ik kan niet zonder papieren telefoonboek. Er stemden 1.957 mensen. 76 procent was het daar niet mee eens.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.