Stelling: Ik lees te weinig

Stelling: Ik lees te weinig (Rechten: ANP/Lex van Lieshout)
Stelling: Ik lees te weinig (Rechten: ANP/Lex van Lieshout)
ASSEN - Morgen begint de Boekenweek. Een week lang staat het Nederlandse boek in het zonnetje. Thema dit jaar is natuur.
Vorig jaar werden ruim 41 miljoen boeken verkocht. Maar wat blijkt: het aantal mensen dat in hun vrije tijd leest neemt af, blijkt uit
. Dat komt vooral omdat we veel meer tijd besteden aan digitale middelen. Computer, smartphone en tablet slokken steeds meer van onze vrije tijd op.

Stelling

Hoe is dat voor u? Koopt u nog wel eens een boek en leest u nog in uw vrije tijd? Of blijven gekochte boeken ongelezen in de boekenkast staan.

Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of laat uw reactie achter op Facebook.com/RTVDrenthe.

Vorige stelling

Gisteren ging de stelling over kappers: Kappers zijn niet geschikt om huiselijk geweld te signaleren. 1.806 mensen brachten hun stem uit. Van de stemmers was 80 procent het eens met de stelling.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.