Stelling: Ik doe 's avonds de deur niet meer open

Ik doe 's avonds de deur niet meer open (Rechten: ANP/Koen Suyk)
Ik doe 's avonds de deur niet meer open (Rechten: ANP/Koen Suyk)
ASSEN - De politie in de Randstad adviseert ouderen om 's avonds de deur niet meer open te doen. Dit om ze te beschermen tegen babbeltrucs.
In Rijswijk bijvoorbeeld werden vorig jaar
slachtoffer van een babbeltruc. Reden voor de politie om ouderen het advies te geven na 20.00 uur de deur niet meer open te doen als er wordt aangebeld.
Het Nationaal Ouderenfonds vindt het een slecht advies. Het Ouderenfonds denkt dat het advies om 's avonds de deur niet meer open te doen leidt tot een groter isolement van ouderen.

Stelling

Ook in Drenthe zijn ouderen regelmatig het slachtoffer van babbeltrucs. Wat vindt u, is het verstandig om 's avonds de deur niet meer open te doen, of is dat een slecht idee?


Leste Ronde

Meepraten over de stelling van vandaag? Bel in de Leste Ronde tussen 17.30 en 18.00 uur naar 0592-331188 of laat uw reactie achter op
.

Vorige stelling

Gisteren vroegen we u of het schrappen van het outletcenter en gemiste kans is voor Drenthe Een meerderheid van bijna 55 procent is het daar mee eens. In totaal stemden er 3.887 mensen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.