Dure nederlaag voor kwakkelend HZVV

HZVV staat opnieuw met lege handen (Rechten: RTV Drenthe)
VOETBAL - Hoofdklasser HZVV heeft geen einde weten te maken aan een tegenvallende serie. De club uit Hoogeveen kwam tot de vijfde keer op rij niet tot een overwinning. Het duel bij directe concurrent De Zuidvogels ging met 3-1 verloren.
Bekijk hier:
Niels van der Zaal bezorgde de thuisploeg enkele minuten voor rust de openingstreffer. Jan Hup hielp HZVV terug in de wedstrijd, maar De Zuidvogels kwam snel opnieuw voor. Hidde van Erkel nam de 2-1 voor zijn rekening. De equipe uit Huizen liet de overwinning daarna niet meer glippen. Stephen Campbell legde in de slotfase de 3-1 eindstand vast.