Bas Dost na zege op Portugal: Ik speelde niet, maar dat maakt niet uit

Bas Dost speelde niet in Zwitserland tegen Portugal (Rechten: RTV Drenthe)
VOETBAL - De Portugese pers had na afloop van de met 3-0 gewonnen interland van het Nederlands efltal in Zwitserland tegen Portugal maar oog voor één oranje-international: Bas Dost.
De aanvaller van Sporting Portugal zat negentig minuten lang op de bank en dus wilden de journalisten weten hoe Dost zich voelde. De oud-spits van FC Emmen was kort,
in zijn antwoord. "Het was een heel goed resultaat, met goed spel. Ik heb niet gespeeld, maar okay dat maakt niet uit. Het gaat om de overwinning."

Drie goals voor rust

Nederland versloeg Portugal, in Genève, met 3-0. Oranje, met zeven andere spelers ten opzichte van de wedstrijd van vrijdag tegen Engeland (1-0 verlies) scoorde alle goals voor rust. Depay, Babel en Van Dijk waren de doelpuntenmakers.