Politie onderzoekt verdachte verdwijning van man

De man was sinds maandag vermist (Rechten: RTV Drenthe)
De man was sinds maandag vermist (Rechten: RTV Drenthe)
ASSEN - De politie is dringend op zoek naar een man die sinds gisteren vermist is. Het zou gaan om een verdachte verdwijning.
De vermiste man kwam oorspronkelijk uit Oude Pekela. Hij heeft momenteel geen vaste woon- of verblijfplaats. De afgelopen dagen verbleef hij in Odoornerveen.

Niet verschenen

De man zou maandagavond een afspraak in Hoogeveen hebben, maar daar verscheen hij niet. Zijn moeder meldde rond middernacht de vermissing van haar zoon. Sindsdien is de politie bezig met een uitvoerig onderzoek naar de verblijfplaats van de man. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is opgestart om het onderzoek uit te voeren.

Lege auto

"Op grond van het eerste onderzoek en op basis van informatie uit de directe omgeving houdt het rechercheteam er rekening mee dat hij niet uit vrije wil is verdwenen. Er is sinds de melding van zijn vermissing geen contact meer met Karel geweest", meldt de politie. "We houden met alle scenario's rekening."
De politie heeft de auto van de man, een goudkleurige Citroën Xsara, aangetroffen op de Mepperweg tussen Zweeloo en Gees.

UPDATE: Vermiste man Odoornerveen is terecht

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.