Achilles 1894 maakt reuzenstap na winst bij Leonidas

achilles1894
VOETBAL – In de uitwedstrijd tegen Leonidas in Rotterdam heeft Achilles 1894 een belangrijke overwinning behaald. Tegen de nummer twee op de ranglijst wonnen de Assenaren met ruime cijfers: 2-6.
Door de zege maakt Achilles 1894 een reuzensprong in de stand: van plek 5 naar 2. De achterstand op koploper SJC, dat verloor van Purmersteijn (0-1) is vijf punten, maar de Assenaren hebben wel een duel minder gespeeld.
Bekijk hier: De uitzending van Onze Club

Leonidas was in het eerste kwartier de bovenliggende partij en opende de score door een goal van Oussama Yekhlef. Nog geen twee minuten later maakte Stijn Bosma echter al de gelijkmaker en na een half uur zette Wouter van der Molen de ploeg uit Assen op voorsprong.

Sterke slotfase

Na de rust maakte Ids Hannema de 1-3 en ondanks dat Leonidas nog wel terug kwam tot 2-3 was het slotakkoord voor de mannen van trainer Paul Weerman. Jean Pierre N'Gouan scoorde de 1-4 en daarna maakte topscorer Stan Haanstra zijn 18e en 19e goal van het seizoen.