Veld kapot: FC Den Bosch - FC Emmen afgelast

VOETBAL - Het duel FC Den Bosch - FC Emmen is afgelast vanwege een kapotte (kunst)grasmat in een van de strafschopgebieden.
Scheidsrechter Sander van der Eijk kwam daar tijdens de warming-up van beide teams achter. Er werd met spoed een restaurateur gebeld en terwijl die naar Den Bosch reed kwamen Van der Eijk en zijn assistenten nog veel meer losse stukken veld tegen, al had Den Bosch-directeur Van der Kraan een andere lezing. Hij liet aan Omroep Brabant weten dat de één van de assistenten tijdens het controleren het veld op meerdere plekken kapot scheurde.

'Veiligheid niet gegarandeerd'

Net toen de restaurateur het eerste probleem had verholpen besloot Van der Eijk om het duel definitef niet door te laten gaan. "Ik kon de veiligheid van de spelers niet garanderen. Één strook was gedicht, maar ondertussen bleken er veel problemen te zijn. Problemen die we nooit voor 20.45 uur hadden kunnen oplossen."
Aanvankelijk waren beide teams het er over eens dat het duel drie kwartier later gespeeld zou worden.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.