GOMOS profiteert optimaal van misstap koploper Stadspark

De titel lonkt voor GOMOS (archief
De titel lonkt voor GOMOS (archief © RTV Drenthe
VOETBAL - Titelkandidaat GOMOS heeft een uitstekende slag geslagen in de 2e klasse K. De club uit Norg won zelf van DTD, terwijl koploper Stadspark een zware nederlaag incasseerde.
Twee treffers diep in de eerste helft leverden GOMOS deze speelronde de volle buit op. Jordi van Esch brak de ban in de 39ste minuut. Ronald Sloots legde slechts vijf minuten later de eindstand vast door een penalty te benutten.

Punt verschil

Koploper Stadspark ging keihard met 4-0 onderuit bij Hoogezand, de nieuwe nummer drie van de ranglijst. Door die zeperd heeft GOMOS nog maar een punt achterstand op de lijstaanvoerder. Bovendien heeft de Drentse ploeg een duel minder gespeeld.
GOMOS komt deze competitie nog zeven keer in actie. Op zondag 13 mei staat de topper op het veld van Stadspark op het programma.