FC Emmen-captain De Leeuw: Onacceptabel dat we zo worden geklopt

VOETBAL - FC Emmen-captain Michael de Leeuw hield na het verloren duel tegen FC Utrecht een duidelijk verhaal voor de aanwezige media en draaide er niet om heen. "We stonden goed, creëerden aanvankelijk meer kansen dan Utrecht maar we geven twee goals weg bij een corner."
Volgens de aanvaller, die zelf drie kansen kreeg en daarvan één benutte, zullen die momenten zeker nabesproken worden. "Het is natuurlijk onacceptabel dat we twee keer bij een standaardsituatie zo gemakkelijk worden geklopt. Als je uit bij Utrecht vier kansen creëert, dan vind ik dat je minimaal met een punt naar huis moet."
Tom Hiariej maakte in de Domstad zijn eerste competitieminuten nadat hij in de voorbereiding geblesseerd was geraakt. Hij kon het zeventig minuten lang volhouden. "Daarna was de tank leeg en heb ik aangegeven dat ik niet verder kon. Of ik tevreden ben met mijn eigen optreden? Redelijk, maar ik vind dat ik beter kan."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.