ACV start nacompetitie richting topklasse met zege

VOETBAL - ACV is de nacompetitie voor een plaats in de zaterdagtopklasse uitstekend begonnen. Op bezoek bij WHC in Wezep wonnen de Assenaren met 0-2. De doelpunten werden gemaakt door Mark Marring en Philip Ties.
WHC, dat afgelopen woensdag de beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de hoofdklasse C verloor van DETO, bracht ACV nauwelijks in de problemen. Toch bleef het lang 0-0, ondanks een aantal grote kansen. De ploeg van trainer Johan Pitstra sloeg toe in het laatste half uur. Eerst was het Mark Marring die scoorde en een kwartier voor tijd gooide Philip Ties de wedstrijd in het slot. Eindstand 0-2.

Aanstaande dinsdag speelt WHC de tweede wedstrijd in deze nacompetitiepoule tegen Berkum, waarna volgende week zaterdag in Assen de beslissing valt. Dan kruist ACV de degens met Berkum. De winnaar van dat duel (of wellicht nog WHC) plaatst zich voor de tweede ronde op weg naar de topklasse.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.