Assen maakt zich op voor TT nacht

ASSEN - Assen maakt zich op voor de TT nacht. Dit is het muziek- en motorfeest rondom de TT in Assen. Optredens komen onder andere van Mooi Wark, Jannes en Miss Montreal.
De muziekpodia worden vrijdagmiddag klaargemaakt voor de nacht. Het feest draait vooral om stoere rockmuziek met veel bier en hamburgers. De gemeente maakt dit jaar gebruik van Burgernet. Het is de eerste keer dat Burgernet bij zo'n groot evenement in Noord-Nederland wordt ingezet.

De organisatie van de TT nacht wil rondom het evenement ook meer motoren in de stad hebben. Daarom wordt vanavond de TT nightride gehouden. Het programma van de TT nacht start om 20.30 uur.

Wegenwacht

Niet alleen de Assenaren hebben het druk met de TT, ook de ANWB heeft er veel extra werk aan. Daarom is een groot aantal extra wegenwachters opgeroepen. Door het grote aantal auto's en motoren op één plek verwacht de ANWB een groot aantal pechgevallen.

Meer over de TT op onze speciale website

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.