Geen kunstgras voor Beiler voetbalverenigingen

Nieuw kunstgrasveld voor MHC in Roden (archieffoto)
Nieuw kunstgrasveld voor MHC in Roden (archieffoto)
BEILEN - Stichting sportpark Noord-West in Beilen baalt ervan dat er geen gezamenlijk nieuw onderkomen komt voor de Christelijke Scholengemeenschap Beilen en het Dr Nassaucollege. Die plannen zijn vorige week afgeblazen.
Het nieuwe schoolgebouw zou op het sportpark in Beilen komen, op één van de voetbalvelden. Als compensatie kreeg het sportpark dan een kunstgrasveld. Die is volgens de voetbalverenigingen hard nodig, omdat de huidige trainingsvelden niet goed meer zijn en er te weinig ruimte is. Ze hopen dat de gemeente alsnog een kunstgrasveld wil aanleggen. Dat kost al snel zo'n 600.000 euro.

Geen kunstgras

De gemeente Midden-Drenthe laat in een reactie weten dat de aanleg van een kunstgrasveld onlosmakelijk was verbonden met de bouw van een school voor Voortgezet Onderwijs. Nu de bouw van de school niet doorgaat, ziet de gemeente op dit moment geen reden om een kunstgrasveld aan te leggen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.