WKE verslaat Nieuw Buinen in oefenduel

Training bij WKE
VOETBAL - Topklasser WKE was zaterdagmiddag met 5-3 te sterk voor Nieuw Buinen, de ploeg die het afgelopen seizoen kampioen werd in de eerste klasse en dus komend seizoen zal uitkomen in de zondaghoofdklasse C.
Grote man werd Jan Hooiveld, die in de tweede helft zijn invalbeurt bekroondde met een hattrick. De stand bij rust was 2-2, nadat Nieuw Buinen twee keer op voorsprong was gekomen via tweemaal Kevin Wiegman. Voor WKE scoorde Angelo Zimmerman voor rust twee keer en beide keren uit een strafschop. De derde treffer van Nieuw Buinen werd gescoord door Jeroen Fuhler.