Jolien Sinnema vierde op strand van Assen

Jolien Sinnema
Jolien Sinnema
BEACHVOLLEYBAL - Beachvolleybalster Jolien Sinnema is er niet in geslaagd om de finale te halen van de eredivisiewedstrijd in Assen.
De Meppelse was hierdoor met haar gelegenheidspartner Rimke Braakman veroordeeld tot de kleine finale. Hierin verloren ze in drie sets van Laura Bloem en Mariëlle Kloek. De overwinning ging naar het gelegenheidsduo Michelle Stiekema en Marloes Wesselink. In een wervelende driesetter versloegen ze Danielle Remmers en Roos van der Hoeven.

Sinnema en Wesselink waren net terug uit Berlijn waar ze samen deel hadden genomen aan de Grand Slam. Het duo plaatste zich bij de laatste zestien. In de kwartfinale moesten ze met minimaal verschil hun meerdere erkennen in de Duitse dames Jana Köhler en Anni Schumacher.

Het Eredivisie evenement vormde de aftrap voor een week lang top beachvolleybal. Volgende week is Assen voor even de beachvolleybalhoofdstad van Nederland, dan wordt het EK Beach Volleybal voor teams jonger dan 23 jaar gespeeld.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.