Bangma zegt PEC Zwolle af: "Ik blijf bij WKE"

Bangma blijft bij WKE
Bangma blijft bij WKE
VOETBAL - WKE-doelman Diederik Bangma heeft aan alle onzekerheid rondom zijn eigen persoon een einde gemaakt, hij blijft het komend seizoen gewoon eerste keeper bij WKE.
De afgelopen week werd zijn naam veelvuldig in verband gebracht met eredivisieclub PEC Zwolle. "Ik heb uiteindelijk geen gesprek gehad met die club. Mijn zaakwaarnemer had contact met ze en het werd al snel duidelijk dat ze geen vergoedingssom willen betalen aan WKE. Dan is het voor mij niet zo moeilijk. Geen financiële vergoeding krijgen en ook nog eens opgezadeld worden met een keepersprobleem, dat vind ik ten opzichte van WKE niet fair. Natuurlijk kan ik puur aan mezelf denken en is het ook hartstikke mooi dat een club als Zwolle zich voor me meldt. Als ze eerder waren gekomen was het wellicht anders gelopen. Nu niet. Nu keep ik het komend seizoen gewoon bij WKE en ik heb er vertrouwen in dat er volgend seizoen wel weer een kans komt om in het betaalde voetbal terug te keren. Zeker als ik me blijf ontwikkelen zoals in het afgelopen jaar", aldus Bangma.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.