Sibum pakt eerste punt met Waasland-Beveren

Sibum bij zijn presentatie
Sibum bij zijn presentatie
VOETBAL - Precies een jaar geleden had hij grootse plannen met het Duitse Allemania Aachen. Met die club zou hij uit de tweede Bundesliga promoveren naar het hoogste niveau en daarna binnen vier jaar meedoen om Europees voetbal. Maar het seizoen verliep dramatisch voor Bas Sibum uit Nieuw Amsterdam. Niet zozeer voor hemzelf, maar wel voor de club. Drie trainers werden ontslagen en ook de technisch manager moest verdwijnen. Aachen degradeerde en Sibums' contract werd verscheurd.

Een lange, onzekere zomer brak aan, maar uiteindelijk vond de 29 jarige oud speler van Emmen, Twente, NEC en Roda JC onderdak in België. Sibum tekende een contract bij Waasland Beveren, een club die afgelopen seizoen voor het eerst promoveerde naar de Eerste Klasse.
Vorige week verloor Waasland Beveren de openingswedstrijd van de competitie van Club Brugge met 3-1. Zaterdagavond pakte de club uit Beveren haar eerste punt. Thuis werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen KV Mechelen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.