Gouden Pijl live te volgen op Radio Drenthe

EMMEN - In Emmen wordt vandaag de 35ste editie van het wielercriterium Gouden Pijl verreden. Radio Drenthe doet van 13.00 tot 22.00 uur live verslag van het evenement.
Het Drentse criterium begint om 12.30 uur met de start van de dames. Grote favoriet voor de eindzege is Olympisch kampioene Marianne Vos. De elite- en belofterenners vangen om 15.00 uur aan en de profrenners beginnen om 19.30 uur aan hun koers over honderd kilometer. Bij de profs zijn Olympisch kampioen Alexandre Vinokourov, groene truiwinnaar Peter Sagan, Touretappewinnaar Luis Leon Sanchez en Bouke Mollema de grote namen.

Radio Drenthe

Het wielerfestijn wordt live uitgezonden op Radio Drenthe. Van 13.00 tot 17.00 uur komt het programma De eS met Diana de Groot en sidekick Jeroen Willems rechtsreeks vanuit Emmen. Na het nieuws in Drenthe Nu gaat de uitzending vanuit Emmen om 18.15 uur door, met een wielerforum onder leiding van Niels Dijkhuizen en het verslag van de Grote Wedstrijd Gouden Pijl.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.