Fotowedstrijd Arriva rond nieuwe treinen

Spoor mogelijk door naar Emmen en Duitsland
Spoor mogelijk door naar Emmen en Duitsland
ASSEN - Arriva houdt een fotowedstrijd rond de nieuwe treinen. De treinspotter die als eerste een foto van de nieuwe Arrivatrein weet te maken maakt kans op een prijs. De eerste twee nieuwe treinen rijden vanavond Nederland binnen.
De komende maanden komen alle 38 treinen één voor één naar Nederland. De nieuwe treinen gaan rijden in de regio's Achterhoek, Rivierenland en de Vechtdallijnen. Vanaf december doen veertien nieuwe treinen dienst op de Vechtdallijn Emmen - Zwolle. De treinstellen zijn gemaakt bij fabrikant Stadler in Zwitserland.

Wedstrijd

De fotowedstrijd van Arriva begint vandaag. Roos Zevenboom van Arriva geeft aan dat de treinen voor de lijn Emmen - Zwolle op 16 augustus ons land binnenkomen, bij de grensovergang Bad Bentheim aan de spoorlijn naar Hengelo. De nieuwe treinen zijn blauw met wit van kleur en elektrisch. Op de de website van Arriva staat precies welke trein waar ons land binnenkomt.

Prijs

Er is een prijs voor de eerste foto, de mooiste foto en welke het meest wordt aangeklikt met 'vind ik leuk' op Facebook. De prijs is een dag mee met de machinist van de Arriva-trein, een rondleiding door de werkplaats of de eigen foto uitvergroot op een canvasdoek.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.