Gall: "Sparta wordt kampioen"

VOETBAL - Aan de vooravond van de start van het nieuwe voetbalseizoen tipt FC Emmen trainer Joop Gall Sparta als grote favoriet voor de titel in de Jupiler League.
Over de klassering van FC Emmen was de oefenmeester minder uitgesproken. "Die vraag moet je me nog een keer stellen na de eerste periode. Dat hangt af van een groot aantal factoren. Hoe snel en hoe dicht de groep naar elkaar groeit en hoe snel de automatismen in onze speelwijze slijpen bijvoorbeeld. En hoe zit het met de absolute wil om te winnen en willen ze voor elkaar door het vuur gaan? Dat zien we nu, maar dat moet ook zo blijven", aldus Gall. "En als dat allemaal gaat zoals we hopen, dan kunnen we verrassen dit seizoen."

"Maar ik wil dolgraag play-offs spelen aan het einde van het seizoen. Of dat realistisch dat zullen we gaan zien. Maar de groep die gaat spelen om plaats zes tot en met negen is heel groot is mijn verwachting."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.