Vier winkels Emmen nog dicht na vreemde lucht

EMMEN - De vier winkelpanden aan het Mondriaanplein in Emmen waar gisteren acht mensen onwel zijn geworden blijven ook woensdagochtend nog gesloten. Dit gebeurt op last van de gemeente Emmen die de eigenaren van de panden heeft verzocht eerst grondig onderzoek te laten doen.
Gistermiddag werden acht mensen onwel nadat ze een vreemde lucht hadden ingeademd. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht, maar konden diezelfde middag weer naar huis. Waardoor ze misselijk en duizelig waren geworden is niet gevonden. De brandweer onderzocht de oorzaak van de vreemde gasachtige lucht, maar kon ook niets vinden.

Een installatiebedrijf gaat nu onder meer de centrale verwarming, airconditioning en sprinklerinstallaties controleren om te kijken of dat de oorzaak is van de vreemde lucht. Pas als de installateur dat onderzoek heeft afgerond wil de gemeente Emmen de panden weer openen voor publiek.

Zie ook:

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.