Worm al inzetbaar tegen Fortuna Sittard

Rutger Worm tot winterstop uit roulatie
Rutger Worm tot winterstop uit roulatie
VOETBAL - Aan het begin van de week rekende hij er niet op dat hij al mee zou gaan met FC Emmen richting Sittard. Enerzijds dacht nieuweling Rutger Worm nog een week training nodig te hebben en bovendien moest hij nog worden vrijgegeven door de Australische voetbalbond.
"Maar de documenten zijn in bezit van de KNVB en Worm liet op de afsluitende training zien fit genoeg te zijn. Ik heb hem gevraagd of hij het zelf verstandig vindt om mogelijk in te vallen en dat vindt hij prima", aldus FC Emmen-trainer Joop Gall.

Rutger Worm tekende begin deze week een contract voor één seizoen, plus een optie voor nog een jaar, bij FC Emmen. De oud-speler van NEC en Melbourne Heart is door Joop Gall gehaald als aanvallende middenvelder die ook vanaf links goed uit de voeten kan. "Het is iemand die in het verleden misschien niet veel gescoord heeft, maar wel veel assists achter zijn naam heeft staan", aldus Gall.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.