Onnodig verlies MSC tegen Be Quick

VOETBAL - MSC is de competitie begonnen met een onnodig verlies. Op de Esserberg in Haren ging de ploeg uit Meppel met 1-0 onderuit. Door een misverstand in de verdediging van MSC kon Tiemen van Hezel de beslissende treffer scoren.
In de eerste helft brachten beide ploegen veel strijd, maar veel doelrijpe kansen leverde het niet op. Na rust kreeg MSC de beste kansen. Jos Fidom had tweemaal de openingstreffer op zijn schoen, maar de goed keepende doelman Gijs Koopmans bracht twee keer redding.

Een fout van de van WKE overgekomen Martijn Doldersum gaf Van Hezel een niet te missen kans. Doldersum wilde de bal terugkoppen naar doelman Marc Holterman, maar dit mislukte in twee instanties.

In de slotfase kregen de Meppelers nog voldoende kansen op de gelijkmaker, maar pech en de goed keepende Koopmans stonden een treffer in de weg.