Noordelijke politici teleurgesteld in Mark Rutte

ASSEN - VVD-politici in Noord-Nederland zijn teleurgesteld omdat VVD-lijsttrekker Mark Rutte niet op het noordelijk lijsttrekkersdebat komt.
Volgens het landelijke campagneteam heeft Rutte in zijn schema geen tijd om aan het debat deel te nemen. De afgelopen weken is door verschillende VVD-prominenten uit het Noorden nog geprobeerd Rutte te bewegen toch naar het debat te komen, maar zonder resultaat. Het landelijk campagneteam laat in een reactie weten dat voor het debat nog een aantal personen als vervanging gesuggereerd zijn. Maar de organisatie van het debat ging daar niet mee akkoord.

Live te volgen

Het debat wordt morgenmiddag gehouden en wordt vanaf half vier live uitgezonden door RTV Drenthe. De uitzending wordt in de avonduren herhaald. Diederik Samsom (PvdA), Emile Roemer (SP), Alexander Pechtold (D66), Sybrand van Haersma Buma (CDA), Jolande Sap (GroenLinks), Arie Slob (ChristenUnie), Marianne Thieme (PvdD) en Hero Brinkman (DPK) nemen wel deel aan het debat.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.