Lijsttrekkers strijden om gunst noordelijke kiezer

ASSEN - In aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen wordt vanmiddag het Noordelijk Debat gehouden. RTV Drenthe zendt het debat live uit via televisie en internet.

Het Noordelijk Debat is opgezet door de drie noordelijke provincies en wordt gehouden in het Academiegebouw in Groningen. Presentatie is in handen van Wouke van Scherrenburg en Remy van Mannekes. Bijna alle fractieleiders zijn bij het debat aanwezig, behalve Mark Rutte van de VVD, Geert Wilders van de PVV en Van der Staaij van de SGP. Onderwerpen van het debat zijn Europa, de economie en de crisis, de blik op het noorden, energie en de krimp van het platteland.


Noordelijk Debat live

Het Noordelijk Debat is tussen 15.30 uur en 17.00 uur live te volgen via TV Drenthe en de website drenthekiest.nl. Om 22.00 uur vanavond ziet u op TV Drenthe een samenvatting van het debat.


Drenthe Kiest

De Tweede Kamer-verkiezingen worden woensdag 12 september gehouden. Ook het radioprogramma Cassata besteedt aandacht aan de verkiezingen. Meer informatie op onze speciale Drenthe Kiest pagina.


Meer over dit onderwerp:
Assen
Deel dit artikel: